Oplossingen voor elk marketing vraagstuk

Elke consument bewandelt een bepaald pad van awareness tot de daadwerkelijke aankoop. Bol.com speelt al vanaf het startpunt van zijn winkelreis een rol. De advertentiemogelijkheden van bol.com bieden oplossingen voor elk marketingvraagstuk in elke fase van het aankoopproces. Breng je een nieuw artikel of product op de markt? Wij helpen je het onder de aandacht te brengen bij een relevante doelgroep. Wil je consumenten inspireren en informeren? Wij zorgen voor relevante content en bezoekers. Samen zorgen we ervoor dat de bezoekers van bol.com kennismaken met je verhaal, merk of artikelen/producten. Succes gegarandeerd.

Product Introductie

Je wilt een nieuw artikel of product onder de aandacht brengen? Met Display Advertising informeer en inspireer je gericht een doelgroep.
Meer weten

Klanten inspireren

Wil je bezoekers die in je merk geïnteresseerd zijn meer vertellen over je artikel- of productlijnen? Met de online magazines inspireer en informeer je bezoekers met jouw verhaal.
Meer weten

Klanten binden

De online magazines zijn een unieke inspiratieomgeving, gericht op het vergroten van merk- en productbekendheid en engagement.
Meer weten

Awareness vergroten

Je vertelt binnen de visueel aantrekkelijke online magazines het verhaal rondom je artikel, product of service en creëert daarmee awareness en beïnvloedt de aankoopoverweging.
Meer weten

Awareness vergroten

Via Display Advertising bereik je consumenten met slimme banners op desktop, tablet en mobiel in een categorie of doelgroep die voor jou interessant is.
Meer weten

Conversie verhogen

Via Sponsored Products verschijnen jouw artikelen boven in de zoekresultaten binnen bol.com, wat een enorme boost geeft aan de conversie.
Meer weten